Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Η εποχη του απολυτου σουρεαλισμου...

Αυτα που βλεπουμε να διαδραματιζονται πλεον γυρω μας σε αυτο τον τοπο,ειναι σιγουρα βγαλμενα απο τη σφαιρα του φανταστικου-ισως εν αγνοια μας ειμαστε ηρωες στον κοσμο ενος παραμυθιου,καποιου αστυνομικου μυθιστορηματος("τραβηγμενου" βεβαια...) ή καποιας χολυγουντιανης "αμερικανιας",που ολοι θα γελουσαν εαν στο φιναλε εγραφε "βασισμενο σε πραγματικα γεγονοτα"!

Η φωτογραφια που αναρτω παρακατω αποτυπωνει την εικονα της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ της εταιριας Interjet-ιδιοκτητριας του ελικοπτερου που χρησιμοποιηθηκε στην εναερια αποδραση Παλαιοκωστα-Ριτζαι...Το σλογκαν που δεσποζει στην οθονη με μεγαλα γραμματα, υπηρχε φυσικα απο πριν το φιασκο του Κορυδαλλου,και συνεχιζει να υπαρχει ως τη στιγμη που δακτυλογραφειται αυτο το κειμενο...Voila!

Για φιναλε,παραθετω και το βιντεο που συμφωνα με εγκυρο ρεπορταζ πρωτοεβαλε "φυτιλιες" στους Παλαιοκωστα-Ριτζαι και τους ενεπνευσε να σκεφτουν σοβαρα την αποδραση.Ενα βιντεο-προκληση για τη δημοκρατια και την ευνομια,που στα σοβαρα κρατη η δημιουργια και προβολη του θα επεσυραν πολυετη φυλακιση σε στελεχη της επιχειρησης για προτροπη-υποκινηση παρανομων πραξεων.Αλλα δυστυχως,στην Ελλαδα επετραπη επι τοσο καιρο να κυκλοφορει ελευθερα στο διαδικτυο,σε κοινη θεα,και τωρα που εγινε το κακο η ατιμωρησια και παλι βασιλευει.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΥΡΙΟΙ, να κρατησει τετοιου ειδους "δελεαστικα"-για εκληματικους εγκεφαλους-μηνυματα μακρια απο τα ματια των κατα συρροην δραπετων? Και οπως πολυ σωστα τονισαν και αρκετοι ευυποληπτοι πανελιστες στα δελτια, κατα τα τελευταια εικοσιτετραωρα:Παει στο διαολο που εφτασε μεχρι αυτους το επιμαχο βιντεο,που ανταποκριθηκαν στα κελευσματα της εν λογω υποπτης εταιριας,που αγορασαν το πακετο της "αποδρασης" το οποιο διαφημιζε μεσα σε αυτο...Αλλα απο τη στιγμη που το σκοτεινο σχεδιο βρισκοταν πλεον στην εφαρμογη του,με τα δυο ανθρωπομορφα κτηνη να σκαρφαλωνουν στην ανεμοσκαλα για να διαφυγουν,γιατι παρακαλω δεν τους γαζωσαν με σφαιρες αυτοι οι ασυνειδητοι φυλακες-ετσι για να σωσουν την παρτιδα εστω και την υστατη στιγμη?? Τι τους τα εδωσαν τα οπλα?? Για να παιζουνε?? Η για να εκτελουν σατανικους κακοποιους την ωρα που πανε να το σκασουν? Και πώς θα κοιμουνται τωρα ησυχοι το βραδυ ολοι οι ταγοι της ελληνικης κοινωνιας-επιχειρηματιες και πολιτικοι- γνωριζοντας οτι δυο επικινδυνα καθαρματα αλωνιζουν εκει εξω?

Αυτα ειναι τα ερωτηματα που με βασανιζουν τα τελευταια εικοσιτετραωρα,και κοντευω να σκασω για την καταντια της πατριδας. Προς το παρον ομως...το βιντεο: http://www.interjet.gr/video.asp (Το λινκ ειναι μια ευγενικη προσφορα του φιλου Stewie Griffin)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί είδε ο παλαιοκώστας πριν δραπετέυσει; …. http://www.interjet.gr/video.asp

η φυγοκεντρος είπε...

Ενδιαφερον...θα το βαλω κι αυτο μεσα στη δημοσιευση!