Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οταν ο Τσακ Νορρις ΚΑΙ ο Παϊσιος, κρυφτηκαν στις τρυπες (σκητες) τους...


Στο παρακατω ΚΑΥΤΟ ντοκουμεντο,  διακρινεται ξεκαθαρα η αποφασιστικοτητα του Πρωθυπουργου απεναντι στην κριση. Οι πετρες ραγισαν απο το σθενος του Προεδρου. Οι Ελληνες και λοιποι Ευρωπαιοι πολιτες ξεφυσηξαν με ανακουφιση, ενω στους διαδρομους της Washington Post ηδη ψιθυριζεται πως η δημοσιογραφικη αποκλειστικοτητα της ΕΡΤ καβάτζωσε το εφετινο βραβειο Pulitzer- κατ' εξαιρεση (παρα, δηλαδη, το γεγονος πως δεν εδρευει στην αμερικανικη επικρατεια). Τηλεφωνα απο διεθνεις διαφημιστες κατακλυζουν τωρα το τηλεφωνικο κεντρο του Ραδιομεγαρου.
Τα 'βγαλαν τα λεφτα τους οι ιθυνοντες της Κρατικης! Μπραβο!

ΥΓ Η Φυγοκεντρος δεν υιοθετει, ουτε ομως απορριπτει, τις φημες για υπο εξελιξη χολυγουντιανη ταινια, με τιτλο "Ο ανθρωπος που κοιταξε καταματα την κριση". Οι ιδιες, ανεπιβεβαιωτες φημες θελουν τον ηθοποιο Κλουνεΰ να απορριφθηκε για το ρολο του Προεδρου, ενω τωρα ξεροσταλιαζει στα καστινγκ μπας και του ανατεθει να παιξει τον ριψοκινδυνο, ασυμβιβαστο ρεπορτερ της ΝΕΤ. Οι παραγωγοι, παντως, ψαχνουν για πρωταγωνιστη με μουσκουλα και βαρια αρχ... (πηγη: Αssociated Press)  



Εδω μπορειτε να δειτε ολοκληρο το αποσπασμα...
Πραγματικα αξιζει το προλογισμα του ντοκουμεντου, οπου ο δαιμονιος κρατικος ρεπορτερ σκιαγραφει, με δεος, το ντυσιμο Σαμαρα!
http://www.ert.gr/webtv/net/item/7193-Deltio-Eidhsewn-15-09-2012#.UGQOXpjA8Xs
(προχωρατε στο  4:20)


Kαι τελος, το ΚΕΡΑΣΑΚΙ:

http://www.primeminister.gov.gr/2012/09/15/9732
Επισημη ανακοινωση του πρωθυπουργικου γραφειου...


Καλη σας ορεξη!


ATTACHMENT

Νεα λαμπρη σελιδα στα χρονικα της δημοσιας σαμαρικης τηλεορασης, λιγες μονο μερες μετα το θριαμβο που, λεπτομερως σκιαγραφει το αρχικο θρεντ...
Το κομμενο φιλι ηδη κανει το γυρο των παγκοσμιων ΜΜΕ, με εγκωμιαστικο, φυσικα, σχολιασμο.
Ολοκληρος ο πλανητης εχει λαβει, πλεον, το μηνυμα του σαββατιανου τιμωρου Αντωνη: "Δεν θα περασει η πισωγλεντικη, ανθελληνικη και αντιχριστη ανηθικοτητα στο ελληνικο χαλιφατο!" (Διορθωση: "Ελληνικη Αστικη Δημοκρατια, της ΕΕ")

http://www.lifo.gr/now/media/17833

http://www.enikos.gr/media/88863,To_kommeno_fili_ston_Guardian_.html



ΑΤΤΑCHMENT

Νεα μεγαλη επιτυχια...

http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=154664&artTitle=kasapidis_o_pnevmatikos_mou_de_me_afise_na_psifiso_ta_metra

+
http://forza-grecia.pblogs.gr/2012/11/deite-thn-ekpomph-toy-g-karatzaferh-nikolopoylos-ntokoymenta-kat.html  (Για τη δεξά ρε γαμωτο...)


ΑΤΤΑCHMENT- Ιστορικο κειμηλιο!

Παρατηρηστε πλασαρισμα "ειδησης", απο τους μαχιμους ρεπορτερ της Μητσοτακικης κρατικης TV.



(Πού να βρισκεται αραγε αυτη ψυχη, ο δημοσιογραφος...)



ATTACHMENT



ATTACHMENT (!)

http://www.lifo.gr/now/media/25931



ATTACHMENT (27/12/2014)

Οι δαιμονιοι ρεπορτερ της ΝΕΡΙΤ ξαναχτυπουν!!!

Εμφαση στο 15:20
https://www.youtube.com/watch?v=BtssuWBKe_Q

Δεν υπάρχουν σχόλια: